Verf en additieven

Iedereen wil dat zijn of haar schilderklus er perfect uitziet. Echter, verf wordt gemaakt voor het verwerken onder bepaalde omstandigheden die niet altijd aanwezig zijn. Vaak is het te koud, te warm, te nat, te droog en/of zijn de oppervlakken niet in een goede staat. Dit betekent dat er niet direct met schilderen kan worden begonnen.

Owatrol biedt een aantal producten die zowel de professional, als ook de (professionele) doe het zelver in staat stelt een puik stukje schilderwerk af te leveren. Zelfs onder moeilijke omstandigheden. Of het nu de toevoegingen zijn voor de reguliere terpentine verdunbare verfsystemen (synthetisch of oliebasis) of voor de meer milieuvriendelijke watergedragen verven. Met de additieven van Owatrol wordt uw schilderklus een makkie, ook op verpoederde of verkrijtte ondergronden als bijv. veegvast. Alles inclusief de waarborg van de kwaliteit van uw verf.

Ook kent Owatrol een aantal producten die de te schilderen oppervlakken optimaal prepareren (soms zelfs zonder te hoeven schuren). Maar ook werken als een universele reiniger met professionele eigenschappen en een kleurherstellende werking. Voeg daarbij de primers (ook voor roestige ondergronden) en kwalitatief hoogwaardige verven (voor nagenoeg alle ondergronden) en/of beitsen en u kunt elke schilderklus aan.

Verf-decoratie-toepassingen

Bekijk onze producten voor verf en additieven