Bestellen & Betalen

Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons hun producten bestellen. Alle producten vermeld op onze website zijn uit voorraad leverbaar. Indien (eventjes) niet op voorraad krijgt u hierover voor uitlevering bericht. Prijzen vermeld op deze website zijn exclusief b.t.w.Vermelde en getoonde kleuren zijn indicatief en kunnen in nuance afwijken van het eindresultaat. E.a. is afhankelijk van de ondergrond waarop ze worden aangebracht.

Bedrijven:* Wanneer u al klant bij ons bent kunt u uw bestelling plaatsen via verkoop@owachem.nl of telefonisch via 0416-347958.* Wanneer u (nog) geen klant bij ons bent kunt u uw bestelling met uw complete bedrijfsgegevens (inclusief digitaal emailadres voor de electronische factuur) samen met een actueel uittreksel KvK (niet ouder dan een half jaar!) mailen naar verkoop@owachem.nl .* Op de dag van verzending (dinsdag en donderdag) wordt de digitale factuur naar het door u opgegeven emailadres gemaild.* Wij factureren niet aan (buitenlandse) bedrijven die niet statutair in Nederland gevestigd zijn!

Particulieren: * U kunt uw product(en) naar keuze bestellen via de website. Na invulling van alle noodzakelijke gegevens, betaalkeuze en betaling wordt uw bestelling door ons verwerkt(*). Verzending geschiedt de eerstvolgende werkdag (m.u.v. de vrijdag). Afhalen kan kosteloos (dus zonder orderkosten) in Waalwijk in ons Experience Center, maar alleen op afspraak.
*  Per email ontvangt u van ons de bevestiging/factuur van uw bestelling.
Wij verwerken/verzenden alleen bestellingen die geplaatst zijn via onze website voor verzending en facturering in Nederland. Wij verzenden en factureren niet aan buitenlandse personen die niet in Nederland woonachtig zijn!