Over ons

Sinds 31 december 1985 zijn wij importeur van het merk OWATROL. OWATROL is een merk dat al sinds midden jaren vijftig van de vorige eeuw in Europa op de markt is. Het eerste potje OWATROL werd in 1965 in Nederland verkocht. OWATROL is een merk dat een aantal producten en oplossingen biedt op het gebied van het beschermen en onderhouden van (roestig) staal, (verweerd) kunststof en alle houtsoorten, zowel binnens- als buitenshuis. Ook bevat het programma van OWATROL een aantal producten die als ‘gereedschap’ (kunnen) dienen voor het verwerken van verfproducten onder alle (moeilijke) omstandigheden. Kortom van probleem tot oplossing/eindafwerking, OWATROL biedt in de meeste gevallen een passend product.

OWATROL-producten zijn verkrijgbaar bij de betere vakspeciaalzaak, watersportzaak, breedpakketzaak, VBS-zaak en professionele verfgroothandel. Neem contact met ons op via telefoon of email voor adres in uw regio. Bestellen via deze website kan natuurlijk ook.

Owatrol Polytrol 0,5 liter

Linitop

Met ingang van januari 2019 zijn wij voor Nederland ook importeur van het merk LINITOP. Het LINITOP-assortiment omvat een aantal kwalitatief hoogwaardige producten op het gebied van houtbescherming en -afwerking voor alle typen houtsoorten, zowel interieur als exterieur. LINITOP is een zeer welkome aanvulling op het OWATROL-assortiment en vult die ‘gaten’ in dit segment, waarin OWATROL (nog) niet voorziet.

LINITOP-producten zijn bij Owachem B.V. altijd op voorraad en via www.linitopdirect.nl te bestellen.

Tevens zijn wij al enkele jaren importeur van GACOPRO. Dit merk omvat de oplossing van het ‘vervangen’ en/of onderhouden van platte en licht hellende dalen. een systeem dat direct over de meeste bestaande dakbedekkingen kan worden aangebracht en u verzekert van een nieuw dak voor de komende 15-20 jaar.

GACO-producten zijn alleen via Owachem B.V. te betrekken op basis van adviezen, schriftelijke bestellingen en vooruitbetaling.

Experience Center in Waalwijk

Twijfelt u of het product naar keuze het door u gewenste resultaat oplevert? U kunt dit zelf beoordelen. Hoe? Stuur ons enkele hout- of staalmonsters en wij maken voor u (kleuren)monsters met maximaal 4 verschillende producten/kleuren. De enige kosten die wij hiervoor in rekening brengen zijn de kosten voor retour zenden.

Ook kunt u een bezoek inplannen aan ons Experience Center in Waalwijk. Dit kan via Afspraak plannen (onder klantenservice). Wij kunnen dan al uw vragen beantwoorden, ter plekke monsters voor u verzorgen(*) en u ook van een passend advies voorzien.

Dat is wat wij noemen optimale service voor elke (potentiële) gebruiker van onze producten.

(*) Mits de producten dit toelaten m.b.t. tijd van applicatie.