Techniek

Van het onderhoud plegen aan voertuigen of vaartuigen. Het verwerken en bewerken van metaal of kunststof. Daar waar techniek om de hoek komt kijken zijn producten die dit vergemakkelijken altijd welkom. Wanneer deze ook nog vrij zijn van basische stoffen en zuren worden deze erg aantrekkelijk om te gebruiken. En laat Owatrol deze producten nu in haar assortiment hebben. Met een optimaal werkende kruipolie en smeerolie met een vertragende, doch effectieve smerende en losmakende eigenschappen vindt dit product al tientallen jaren zijn weg naar de auto-industrie, metaalverwerkende industrie als ook Europese Spoorwegen. Ook een hydraulische vloeistof voor cilinders en hydraulische systemen maakt Owatrol tot een welkome partner voor onderhoudswerkzaamheden aan dergelijke systemen. De roestwerende oliën, primers en lakken maken ook dit programma weer compleet.

Techniek

Bekijk onze producten voor techniek

Owatrol

Sinds 1985 bieden wij oplossingen voor het behandelen, onderhouden en afwerken van staal, kunststof en alle houtsoorten. Onze producten zijn uit voorraad leverbaar en geschikt voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Benieuwd naar onze producten? Neem een kijkje in onze webshop voor het volledige assortiment.

Bij Owatrol staan de eindgebruikers centraal. Onze specialisten beschikken over een uitgebreide kennis over de producten van Owatrol. Zo bent u er altijd zeker van deskundig en professioneel advies. Heeft u een vraag met betrekking tot onze producten? Wij staan voor u klaar! Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.