Steen en beton

De diversiteit van het Owatrol-programma wordt nog verder benadrukt door het aanbod van producten die specifiek zijn ontwikkeld voor het onderhouden en afwerken van betonoppervlakken. Hoewel beton bekend staat om zijn duurzaamheid, is het niet immuun voor de effecten van de tijd en omgevingsfactoren. Onbeschermde betonoppervlakken kunnen te maken krijgen met problemen zoals scheurvorming, afbladderen en verkleuring, wat de esthetische aantrekkingskracht en functionaliteit ervan kan verminderen.

Owatrol heeft innovatieve oplossingen ontworpen om beton te beschermen en te verbeteren. Een van de producten in het assortiment is specifiek ontwikkeld voor het behandelen van scheuren in beton, waardoor verdere schade wordt voorkomen en de structurele integriteit behouden blijft. Daarnaast biedt Owatrol producten die de betonafwerking verfraaien en beschermen tegen weersinvloeden, vervuiling en andere schadelijke elementen.

Het Owatrol-assortiment voor betononderhoud omvat ook reinigingsmiddelen die grondig vuil en vlekken verwijderen, waardoor het oppervlak zijn oorspronkelijke glans herwint. Deze producten zijn niet alleen gericht op het herstellen van beschadigingen, maar ook op het behouden van de esthetiek van betonnen structuren op de lange termijn.

Steen-beton

Bekijk onze producten voor steen en beton

Owatrol

Sinds 1985 bieden wij oplossingen voor het behandelen, onderhouden en afwerken van staal, kunststof en alle houtsoorten. Onze producten zijn uit voorraad leverbaar en geschikt voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Benieuwd naar onze producten? Neem een kijkje in onze webshop voor het volledige assortiment.

Bij Owatrol staan de eindgebruikers centraal. Onze specialisten beschikken over een uitgebreide kennis over de producten van Owatrol. Zo bent u er altijd zeker van deskundig en professioneel advies. Heeft u een vraag met betrekking tot onze producten? Wij staan voor u klaar! Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.