Staal en metaal

Producten die claimen  uw roestprobleem voor altijd op te kunnen lossen zijn er legio. Producten die het roestprobleem werkelijk aanpakken en voor lange duur voorkomen zijn er maar zeer weinig. Owatrol heeft al decennia lang de oplossing in huis voor het aanpakken en voorkomen van roestvorming. De basis hiervoor werd eind jaren twintig van de vorige eeuw gelegd. In het midden van de jaren zestig van de vorige eeuw is in heel Europa Owatrol Oil op de markt gebracht. Vanuit dit product zijn er nieuwe producten ontwikkeld voor het behandelen en stoppen van lichte tot zware roest. Allen bestand tegen extreme belasting en afwerking van roestig staal / metaal. Allemaal zogenaamde 1 potsystemen die gemakkelijk en efficiënt zijn in gebruik en toepassing. Stuk voor stuk pakken zij het roestprobleem aan bij de bron. Namelijk het scheiden van water en lucht van het staal, waardoor het roestproces daadwerkelijk wordt gestopt. Daarna kan het al dan niet nog roestige staal worden afgewerkt en/of behandeld met een 1k- of 2k-systeem al naar gelang van het gebruikte Owatrol product. Zelfs een afwerking met chloorrubber of anti fouling behoort tot de mogelijkheden. Met een primer in 4 kleuren en een verfsysteem in mat, zijdeglans en hoogglans. Die tevens op kleur kan worden gemaakt. Wij hebben voor nagenoeg elke situatie een passende oplossing. Zelfs om het staal een zo origineel mogelijke (blanke) uitstraling te laten behouden wij voldoende alternatieven in huis.

Bekijk onze producten staal en metaal

Owatrol

Sinds 1985 bieden wij oplossingen voor het behandelen, onderhouden en afwerken van staal, kunststof en alle houtsoorten. Onze producten zijn uit voorraad leverbaar en geschikt voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Benieuwd naar onze producten? Neem een kijkje in onze webshop voor het volledige assortiment.

Bij Owatrol staan de eindgebruikers centraal. Onze specialisten beschikken over een uitgebreide kennis over de producten van Owatrol. Zo bent u er altijd zeker van deskundig en professioneel advies. Heeft u een vraag met betrekking tot onze producten? Wij staan voor u klaar! Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.