Parket en houten vloer

Massief houten vloeren en parketvloeren worden vaak gelegd met het oog op levensduur en duurzaamheid. Ze bepalen vaak het karakter van de omgeving, of het nu een woning, kantoor, winkel, restaurant of anderszins is. Het natuurlijke karakter van de vloer is dan ook vaak van groot belang. Ook worden ze blootgesteld aan een grote of zelfs extreme belasting door intensief gebruik. Of het nu een zo natuurlijk mogelijke uitstraling moet zijn of een specifieke kleur, in ons assortiment hebben wij voor alle wensen een passende oplossing van begin tot het eind. Van impregnerende matte olie, kleurenprimer, 1k- of 2k vloerlak, tot professionele reinigers voor elke vorm van belasting. Allemaal producten die kwalitatief hoogwaardig, milieu- en gebruiksvriendelijk zijn voor zowel de professionele vloerenspecialist als de veeleisende consument.

Parket-houten-vloer

Bekijk onze producten voor parket en houten vloer

Owatrol

Sinds 1985 bieden wij oplossingen voor het behandelen, onderhouden en afwerken van staal, kunststof en alle houtsoorten. Onze producten zijn uit voorraad leverbaar en geschikt voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Benieuwd naar onze producten? Neem een kijkje in onze webshop voor het volledige assortiment.

Bij Owatrol staan de eindgebruikers centraal. Onze specialisten beschikken over een uitgebreide kennis over de producten van Owatrol. Zo bent u er altijd zeker van deskundig en professioneel advies. Heeft u een vraag met betrekking tot onze producten? Wij staan voor u klaar! Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.