Marine en watersport

Varen vraagt veel van uw vaartuig. Van roeiboot tot motorboot. Van zeilboot tot motorjacht. Alle vaartuigen worden blootgesteld aan zware belasting door (vaar)water, zon, wind en regen. Of het nu het houten dek is, of de polyester romp, de binnenzijde of buitenzijde van het stalen onderwaterschip. Geen gedeelte ontkomt aan onderhoud.

In het Owatrol programma kennen we de Marine lijn met daarin probleemoplossers en kwaliteitsproducten voor staal, kunststof en hout. Met deze producten die al sinds midden jaren 60 van de vorige eeuw via de internationale scheepvaart hun intrede in Nederland hebben gedaan heeft Owachem voor elke boot een passende oplossing. Met de reinigers, impregnerende oliën, olievernis en blanke lakken wordt uw hout aan boord weer als nieuw. De roestconserverende primers in combinatie met de lakken (voor boven de waterlijn) geven uw stalen schip weer een duurzame, nieuwe  uitstraling. Uw polyester en aluminium kan weer in ere worden hersteld met de universele reiniger en kleurhersteller.

Kortom van mast tot kiel is uw schip met Owatrol altijd in een goede conditie en bestand tegen de zware maritieme omstandigheden.

Marine-watersport

Bekijk onze producten voor marine en watersport