Marine en watersport

Varen vraagt veel van uw vaartuig. Van roeiboot tot motorboot. Van zeilboot tot motorjacht. Alle vaartuigen worden blootgesteld aan zware belasting door (vaar)water, zon, wind en regen. Of het nu het houten dek is, of de polyester romp, de binnenzijde of buitenzijde van het stalen onderwaterschip. Geen gedeelte ontkomt aan onderhoud.

In het Owatrol programma kennen we de Marine lijn met daarin probleemoplossers en kwaliteitsproducten voor staal, kunststof en hout. Met deze producten die al sinds midden jaren 60 van de vorige eeuw via de internationale scheepvaart hun intrede in Nederland hebben gedaan heeft Owachem voor elke boot een passende oplossing. Met de reinigers, impregnerende oliën, olievernis en blanke lakken wordt uw hout aan boord weer als nieuw. De roestconserverende primers in combinatie met de lakken (voor boven de waterlijn) geven uw stalen schip weer een duurzame, nieuwe  uitstraling. Uw polyester en aluminium kan weer in ere worden hersteld met de universele reiniger en kleurhersteller.

Kortom van mast tot kiel is uw schip met Owatrol altijd in een goede conditie en bestand tegen de zware maritieme omstandigheden.

Marine-watersport

Bekijk onze producten voor marine en watersport

Owatrol

Sinds 1985 bieden wij oplossingen voor het behandelen, onderhouden en afwerken van staal, kunststof en alle houtsoorten. Onze producten zijn uit voorraad leverbaar en geschikt voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Benieuwd naar onze producten? Neem een kijkje in onze webshop voor het volledige assortiment.

Bij Owatrol staan de eindgebruikers centraal. Onze specialisten beschikken over een uitgebreide kennis over de producten van Owatrol. Zo bent u er altijd zeker van deskundig en professioneel advies. Heeft u een vraag met betrekking tot onze producten? Wij staan voor u klaar! Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.