Kunststof en polyester

Kunststof wordt over het algemeen verkocht onder het mom van onderhoudsvrij. Maar in de praktijk blijkt dit niet waar te zijn. Immers, als er geen onderhoud wordt gepleegd zal de gelcoatlaag van het kunststof verweren / verpoederen en treedt er vervuiling en verkleuring op. Hierdoor krijgt het kunststof een vervuild aangezicht. En wordt de originele kleur flets of bleek en neemt de ergernis alleen maar toe. Binnen het Owatrol assortiment hebben wij effectief reiniging- en herstelsysteem. Hierdoor wordt de gelcoatlaag grondig gereinigd, gerevitaliseerd en beschermd. Vaak komt de originele kleur ook weer terug.

Kunststof-onderhoud-afwerking

Bekijk onze producten voor kunststof en polyester

Owatrol

Sinds 1985 bieden wij oplossingen voor het behandelen, onderhouden en afwerken van staal, kunststof en alle houtsoorten. Onze producten zijn uit voorraad leverbaar en geschikt voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Benieuwd naar onze producten? Neem een kijkje in onze webshop voor het volledige assortiment.

Bij Owatrol staan de eindgebruikers centraal. Onze specialisten beschikken over een uitgebreide kennis over de producten van Owatrol. Zo bent u er altijd zeker van deskundig en professioneel advies. Heeft u een vraag met betrekking tot onze producten? Wij staan voor u klaar! Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.