Kunststof en polyester

Kunststof wordt vaak gepromoot als onderhoudsvrij, maar in de praktijk blijkt dit een misvatting. Zonder regelmatig onderhoud zal de gelcoatlaag van het kunststof in de loop der tijd verweren en verpoederen, wat leidt tot vervuiling en verkleuring. Deze ongewenste effecten geven het kunststof een verwaarloosde uitstraling, waarbij de oorspronkelijke kleur vaal en bleek wordt. Wat de ergernis alleen maar vergroot.

In het uitgebreide assortiment van Owatrol bieden wij doeltreffende reinigings- en herstelproducten aan. Deze producten reinigen de gelcoatlaag grondig, revitaliseert deze en biedt bescherming tegen verdere degradatie. Het resultaat is vaak een herstel van de originele kleur, waardoor het kunststof zijn oorspronkelijke uitstraling terugkrijgt. Het is van essentieel belang om te investeren in het onderhoud van kunststof om de levensduur te verlengen en de esthetiek te behouden. Hierbij speelt het Owatrol assortiment een cruciale rol bij het herstellen en beschermen van kunststofoppervlakken, waardoor ze er niet alleen beter uitzien, maar ook langer meegaan.

Kunststof-onderhoud-afwerking

Bekijk onze producten voor kunststof en polyester

Owatrol

Sinds 1985 bieden wij oplossingen voor het behandelen, onderhouden en afwerken van staal, kunststof en alle houtsoorten. Onze producten zijn uit voorraad leverbaar en geschikt voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Benieuwd naar onze producten? Neem een kijkje in onze webshop voor het volledige assortiment.

Bij Owatrol staan de eindgebruikers centraal. Onze specialisten beschikken over een uitgebreide kennis over de producten van Owatrol. Zo bent u er altijd zeker van deskundig en professioneel advies. Heeft u een vraag met betrekking tot onze producten? Wij staan voor u klaar! Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.