Hout buiten

Hout is er al zolang de mensheid bestaat en is nog steeds erg populair vanwege de natuurlijke uitstraling en de makkelijke verwerkbaarheid. Voor de legio toepassingen zijn er even zoveel houtsoorten, die elk zijn specifieke kenmerken en dus ook specifieke aandacht en onderhoud (nodig) verdienen. Alles met het doel om de karakteristieke eigenschappen van het hout zo lang mogelijk te waarborgen.Afhankelijk van de toepassing wordt er gekozen voor hard- of zachthoutsoorten. Van terrassen, gevelbekleding, (tuin)meubelen, tuinhuizen, steigers, kozijnen etc. Met de hoogwaardige producten van Owatrol en/of Linitop kan elke houtsoort worden hersteld, gereinigd, onderhouden en beschermd worden. Of het nu een transparante, geïmpregneerde of dekkende uitstraling moet hebben, wij hebben de oplossing in reinigers, impregnerende oliën en al dan niet dekkende beitsen en lakken. Milieu- en gebruiksvriendelijk en zeer duurzaam.

Bekijk onze producten voor hout buiten

Owatrol

Sinds 1985 bieden wij oplossingen voor het behandelen, onderhouden en afwerken van staal, kunststof en alle houtsoorten. Onze producten zijn uit voorraad leverbaar en geschikt voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Benieuwd naar onze producten? Neem een kijkje in onze webshop voor het volledige assortiment.

Bij Owatrol staan de eindgebruikers centraal. Onze specialisten beschikken over een uitgebreide kennis over de producten van Owatrol. Zo bent u er altijd zeker van deskundig en professioneel advies. Heeft u een vraag met betrekking tot onze producten? Wij staan voor u klaar! Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.