Hout binnen

Hout wordt al eeuwen binnenshuis toegepast. Van (balken)plafonds, wanden en lambriseringen tot vloeren en meubels. Het zorgt voor een warme en natuurlijke omgeving binnenshuis en is bovendien tijdloos en duurzaam.

Wat voor houten toepassingen buitenshuis geldt, geldt ook voor de toepassingen binnenshuis dat er voor de legio toepassingen ook even zoveel houtsoorten worden gebruikt. Van zacht- tot hardhout, alles is mogelijk en vraagt ook de specifieke aandacht voor het onderhoud en de afwerking. Alles om de karakteristieke eigenschappen zolang mogelijk te waarborgen. Owachem biedt met Owatrol en Linitop een compleet programma voor het reinigen, onderhouden, behandelen en afwerken van alle houtsoorten binnenshuis. Van professionele reinigers, primers, 1k- en 2k laksystemen. Tot impregnerende oliën en kleurenbeitsen. Stuk voor stuk van zeer hoge kwaliteit, duurzaam en milieu- en gebruiksvriendelijk.

Hout-onderhoud-afwerking

Bekijk onze producten voor hout binnen

Owatrol

Sinds 1985 bieden wij oplossingen voor het behandelen, onderhouden en afwerken van staal, kunststof en alle houtsoorten. Onze producten zijn uit voorraad leverbaar en geschikt voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Benieuwd naar onze producten? Neem een kijkje in onze webshop voor het volledige assortiment.

Bij Owatrol staan de eindgebruikers centraal. Onze specialisten beschikken over een uitgebreide kennis over de producten van Owatrol. Zo bent u er altijd zeker van deskundig en professioneel advies. Heeft u een vraag met betrekking tot onze producten? Wij staan voor u klaar! Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.