Decoratieve effecten

Het maken van eigentijdse kunstwerken door het toepassen van decoratieve technieken en effecten heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen. Ook het creëren van een vintage look in bijvoorbeeld roest, koper of brons is erg populair geworden. Een moderne lamp verandert eenvoudig in een koperen lamp. Een houten tafel blijkt te kunnen roesten. Het Owatrol Spirit programma biedt een keur aan producten die deze vintage looks eenvoudig kunnen creëren. Maar ook craquelé effecten op bijv. lijsten van schilderijen of kozijnen zijn in een handomdraai gemaakt.
Voor het verwerken van watergedragen verfsystemen tot waar kleurenpallet of het schilderen van niet poreuze, glanzende ondergronden zonder vooraf te moeten schuren. De additieven en primers van Owatrol bieden ook hiervoor een eenvoudige oplossing.

Verf-decoratie-toepassingen

Bekijk onze producten voor decoratieve effecten

Owatrol

Sinds 1985 bieden wij oplossingen voor het behandelen, onderhouden en afwerken van staal, kunststof en alle houtsoorten. Onze producten zijn uit voorraad leverbaar en geschikt voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Benieuwd naar onze producten? Neem een kijkje in onze webshop voor het volledige assortiment.

Bij Owatrol staan de eindgebruikers centraal. Onze specialisten beschikken over een uitgebreide kennis over de producten van Owatrol. Zo bent u er altijd zeker van deskundig en professioneel advies. Heeft u een vraag met betrekking tot onze producten? Wij staan voor u klaar! Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.